Sufrageria Feng Shui

Sufrageria este locul in care membri familiei si prietenii dumneavoastra se aduna. De aceea este important sa va asigurati ca spatiul are un Feng Shui bun si ca este primitor.

Curatarea spatiului este mereu un lucru important in crearea unui Feng Shui bun. Sufrageria este in mod special importanta pentru-ca este de multe ori o zona populata a casei. Puteti folosi tehnici de curatare a energiilor sufrageriei cum ar fi: folosirea uleiurilor esentiale sau sunand un clopotel.

Alta metoda simpla de purificare a energiei este sa deschideti un geam in sufragerie pentru un minim de 8 minute. 8 este cea mai favorabila cifra in Feng Shui. Acest lucru lasa energiile vechi sa iasa si sa lase loc pentru energiile noi.

Cele 5 elemente fac parte dintr-un sistem Taoist care foloseste ciclul naturii pentru a ne balansa sanatatea. Cele 5 elemente sunt: Pamant, Metal, Apa, Lemn si Foc. Un mod simpl prin care puteti aduce un Feng Shui bun in sufragerie este prin a include cate un lucru din cele 5 elemente in spatiul dumneavoastra. Pamantul este reprezentat de culorile maro, portocaliu, galben si formele patrate. Metalul este reprezentat de culorile alb, gri, culorile metalice si formele sferice si rotunde. Apa este reprezentat de culorile negru, noantele foarte intunecate de albastru si formele ondulate. Lemnul este reprezentat de culorile venirl, verde si formele dreptunghiulare. Focul este reprezentat de nuantele diferite de rosu si formele triunghiulare. Daca sunteti atrasi de o culoare anume o puteti folosi mai mult. Daca o culoare nu pare buna fiti atenta la aceasta. Daca veti fi atenti veti putea indentifica ce va trebuie.

Trebuie sa fiti atenti si cu mobila din sufragerie, deoarece aceasta este un loc comun tuturor membrilor familie, și fiecare trebuie sa se simta bine. Aveti grija ca fiecare membru a familiei sa aiba un loc comfortabil in care pot sta. Ar fii ideal ca membrii familiei sa stea fata in fata unul cu altul, aceasta va stimula socializarea. Evitati amplasarea membrilor familei cu spatele la usa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *