Bucataria Feng Shui pentru mancare delicioasa

Implementarea Feng Shui-ului in bucataria dumneavoastra poate sa va aduca multa energie si mancare delicioasa. Bucataria ar trebui sa fie simpla, fara multe electrocasnice, nu prea incarcata. Asta va lasa energiile pozitive sa curga lin.

Amplasati bucataria in spatele casei deoarece fata casei este un loc rau, asta pentru ca in timpurile vechi se spunea ca bucataria este sursa abundentei si a banilor, astfel bucataria amplasata in fata casei inseamna ca aratati abundenta dumneavoastra tuturor, ceea ce poate duce la pierderi financiare. Evitati sa va amenajati bucataria in mijlocul casei, deoarece in bucatarie este foc, iar focul in mijlocul casei reprezinta focul catre inima.

Aragazul si chiuveta nu au voie sa fie fata in fata una cu alta, deoarece chiuveta reprezinta apa iar aragazul reprezinta focul. Acestea sunt in conflict, daca sunt opuse una celeilalte, conflictul lor este amplificat ceea ce scade calitatea mancarii.

Oglinzile sunt o unealta foarte puternica, pe care o puteti amplasa in bucatarie pentru a rectifica o problema. Dar aceasta unealta poate sa strice foarte mult daca nu este folosita cum trebuie. Evitati amplasarea oglinzi in locuri in care aragazul poate fii vazut in reflexie.

Maestrii Feng Shui din Est numesc asta focul la poarta raiului, deoarece aceasta inseamna un necaz in casa sau chiar incendiul casei.

Incercati sa amplasati pe masa sau pe pervaz flori sau cosuri cu fructe. Acestea pot da un plus de culoare si energie, facand mancarea mai gustoasa.

Alegeti culori care se potrivesc bine impreuna, culoarea galben va poate fi foarte benefica, deoarece ajuta digestia.

Incercati sa implementati mancare organica in dieta dumneavoastra, mai ales fructele si legumele. Pe langa valoarea nutritionala ridicata, acestea au vibratile puternice din pamant – o energie de care corpul dumneavoastra are neaparata nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *